חשבון והגדרות
מחיקת החשבון שלכם
החשבון מוקפא תחילה ל‑14 ימים — אפשר לבטל. אחר כך אתה מוחק בעצמך.
- 1הגדרות ← גלול לתחתית ← מחק חשבון לצמיתות.
- 2תוצג אזהרה: החשבון יוקפא תחילה ל‑14 ימים. אשר כדי להקפיא.
- 3העמוד שלך יורד מיד והמנוי מבוטל בסוף תקופת החיוב הנוכחית — עדיין לא נמחק דבר.
- 4שינית דעתך? התחבר תוך 14 ימים ולחץ על «החזר את החשבון» — הכול חוזר.
- 5אחרי 14 ימים: התחבר, היכנס להגדרות והשתמש ב«מחק חשבון לצמיתות» (הקלד את מילת האישור). רק אז החשבון, העמודים, הקישורים, הבלוקים והנתונים נמחקים.
שום דבר לא נמחק אוטומטית. אחרי 14 הימים עליך לחזור ולמחוק בעצמך; עד אז הנתונים שלך נשמרים.
לא מצאת את מה שחיפשת?
צור קשר עם התמיכה