Hesap ve Ayarlar
Hesabını silme
Hesabın önce 14 gün dondurulur — geri alabilirsin. Sonrasında silmeyi sen yaparsın.
- 1Ayarlar → en alta in → Hesabı kalıcı olarak sil.
- 2Bir uyarı göreceksin: hesabın önce 14 gün dondurulacak. Onaylayarak dondur.
- 3Sayfan hemen yayından kalkar, aboneliğin içinde bulunduğun fatura döneminin sonunda iptal edilir — henüz hiçbir şey silinmez.
- 4Fikrin değişirse: 14 gün içinde tekrar giriş yap ve "Hesabımı geri al" de — her şey geri gelir.
- 514 gün dolduktan sonra giriş yap, Ayarlar'a gel ve "Hesabı kalıcı olarak sil"i kullan (onay kelimesini yaz). Hesabın, sayfaların, linklerin, blokların ve analizlerin ancak o zaman kaldırılır.
Hiçbir şey otomatik silinmez. 14 gün dolunca geri gelip silmeyi sen yapmalısın — o güne kadar verilerin durur ve istediğin an geri alabilirsin.
Aradığını bulamadın mı?
Destekle iletişime geç