Premium και χρεώσεις

Διαχείριση ή ακύρωση της συνδρομής σου

Ακύρωσε όποτε θέλεις — το Premium μένει ενεργό μέχρι το τέλος της περιόδου που πλήρωσες.

  1. 1Πίνακας → Ρυθμίσεις. Η κάρτα «Συνδρομή» είναι στο επάνω μέρος της σελίδας.
  2. 2Πάτησε «Ακύρωση» και μετά επιβεβαίωσε με «Ναι, Ακύρωση».
  3. 3Το Premium μένει ενεργό μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης — η κάρτα δείχνει την ημερομηνία κάτω από το «Το πρόγραμμά σας λήγει στις».

Άλλαξες γνώμη; Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, πάτησε «Συνέχεια» στην ίδια κάρτα και η συνδρομή σου ανανεώνεται όπως πριν.

Θέλεις να αλλάξεις την τραπεζική κάρτα με την οποία πληρώνεις; Πάτησε «Ενημέρωση τρόπου πληρωμής» στην ίδια κάρτα — δες το άρθρο Αναβάθμιση και πληρωμή.

Οι επιστροφές χρημάτων ακολουθούν την πολιτική επιστροφών μας. Για ερωτήσεις χρεώσεων, επικοινώνησε μαζί μας — γράψε το email του λογαριασμού σου.

Δεν βρήκες αυτό που χρειαζόσουν;

Επικοινωνία με υποστήριξη