Premium וחיוב

ניהול או ביטול המנוי

בטלו בכל עת — Premium נשאר פעיל עד סוף התקופה ששילמתם עליה.

  1. 1לוח בקרה ← הגדרות ← כרטיס Premium ← ניהול מנוי.
  2. 2בחרו ביטול. Premium נשמר לכם עד סוף תקופת החיוב הנוכחית.

החזרים כפופים למדיניות ההחזרים שלנו. לשאלות חיוב, צרו קשר — ציינו את האימייל של החשבון.

לא מצאת את מה שחיפשת?

צור קשר עם התמיכה